perjantai 2. helmikuuta 2018

IM BACK FROM FLORIDA


Tai siis palasin jo viikko sitten Floridasta, mutta arkeen paluu ja loman jälkeisen masistelun takia sain avattua läppärin vasta nyt! Floridassa kaikki meni tosikivasti, tehtiin vaikka mitä tuon kahden viikon aikana ja teen kyllä matkasta vielä blogiin postauksia. Järkkärillä tuli kuvailtua itseasiassa aika vähän, sillä mulla oli tuo 45mm putki mukana, sillä en hirveesti tykkää ottaa kuvia tuolla olympuksen perus putkella, mutta kännykällä tuli myös otettua paljon kuvia ja aattelin, että ne on ihan yhtä päteviä tänne blogiin kun järkkäri kuvatkin. Teillä oli myös kysymyksiä budjetista yms, niin yritän niistäkin koota jonkinlaisen postauksen, paljonko tuolla jenkkilässä oikein sitä rahaa menee.


Tänä vuonna noihin kahteen viikkoon mahtui mm. päivä reissu Miamiin, reissu Orlandoon, josta jatkettiin Tampaan ja St. Petersburgiin ja luoja tuolla siellä vasta olikin upean näköistä! Sen lisäksi yksi ehdoton kohokohta oli drive in teatteri, oli niin siistiä, se fiilis oli niin erilainen kun normi elokuvissa. Käytiin myös pelaamassa minigolfia, oli nimittäin pikkusen symppispaikka missä käytiin. Näiden lisäksi sitten ihan peruslomailua, teki nimittäin ihan hyvää ihan vaan olla.
Mutta tämmöstä kaikkea reissussa tehtiin ja näistä kaikista myös kirjotan blogiin!
Ainii kuvasin Floridassa myös filmi kameralla, joten kunhan saan teetettyä kuvat, nii jos ne onnistui nii varmasti jaan niitäkin tänne :)


Mutta ihanaa viikonloppua teille ja palataan!

8 kommenttia:

  1. Oii miten kivoja kuvia susta Saara! <3 Mäkin haluan johonkin lämpimään! :D No ehkä viimestään kesällä sitten :) Odottelen jo sun Florida postauksia. Se on semmoinen paikka johon haluan vielä jonakin päivänä, joten sun postauksia on todella kiva lukea ja katsella :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Niina<3 Heh, joo meillä oli onneks myös lämpimiä päiviä mutta mm. Orlandossa sai olla kaikki mahdolliset pitkät vaatteet päällä:'D Hei kiva kuulla muutamat postaukset tosiaan tulee FLoridasta:))

      Poista
  2. Ei vitsi kuulostaa niin ihanalle reissulle!<3 Sä oot niiiin kauniin ruskettunut ♥_♥ Ja ehottomasti mua ainakin kiinnostais budjettipostaus!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Emilia<3 joo kokoan jonkinmoisen mitä nyt viime ja tällä reissulla opin budjetista jenkeiss!!

      Poista
  3. Kuulostaa jo nyt niin kivalta reissulta, ootan innolla muitakin postauksia :) Ihana asu muuten, tuo uimapuku(?) näyttää niin kivalta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei kiva kuulla<3 Joo siis tuo uimapuku on 8euron löytö Lidlistä!! Se on jo parin vuoden ajan ollut mun ehdoton lemppari!:)

      Poista
  4. Voi moro, mikä rusketus! <3 Mä just mietin,että pitäiskö uida itseruskettavassa ennen Californian reissua :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hah, joo mä laitoin jalkoihin vähä semmosta päivettävää ennen floridaa, mutta onneksi sielläkin tarttui sitten väriä :))

      Poista