keskiviikko 23. elokuuta 2017

NAHKATAKKI JA KAULUSPAITA


Heissan!
Tosiaan nyt ollaan Suomeen palattu ja yksi koulupäivä on jo taputeltu menemään. Lähipäivä oli tosin kesäkurssin, joten vielä pariviikkoa lomaa, ennen kuin koulun penkille palataan. Oon kovalla temmolla yrittänyt muokata kuvia, että saisi ne tänne blogiin asti, mutta aloitellaan nyt näillä ihan Suomessa otetuilla asukuvilla. Nää kuvat on varmaan kuukausi sitten otettu, Suomen kesä näytti silloin taas parastaan, eli lämpötila oli sama kuin normisti syyskuussa... 
Tää asu oli kuitenkin kovin mieleinen ja siksi odotin vähän tähän syksympään, ennen kuin julkaisen nämä kuvat, sillä tää asu sopii myös täydellisesti syksyyn!


Oon ettinyt tollasta veturin kuljettaja hattua kissojen ja koirien kanssa, nyt onneksi vihdoin jenkeistä löysin hyvän yksilön ja parisen viikkoa sitten löysin itse asiassa vielä paremman yksilön, joten nuo molemmat hatut on ollut päässä niin paljon kun on vaan kerennyt, varsinkin nyt kun hiukset on enemmän kuin kampaajan tarpeessa...
Tää asu on kuitenkin niin minua kyllä kun voi olla!

Nyt jatkan kuvien muokkausta, täytyy saada kuvat muokattua, sillä kun koulut alkaa jää blogille, vielä vähemmän aikaa kuin nyt, mutta eiköhän ainakin tällä tahdilla pystytä postailee. Syksy ainakin on mun lempi aikaa pukeutumisessa, niin jos saisi asukuvia vähän enemmän ja sitten pari tekstiä odottaa viimeistelyä, katsotaan jos nekin tässä joskus saisi julki!

Mutta nyt rupeen tekee ruokaa sillä sitten suuntaan treeneihin. Mun elämä pyöriikin tällä hetkellä aikalailla cheerleadingin ympärillä, sillä 4kertaa viikossa omat treenit ja 3kertaa viikossa valmentaminen, sillä aloitin valmentamaan meijän seuran toista junnu joukkuetta. Mutta kiva vaan, sillä nyt kun pääsi taas valmentamaan niin oli tuota valmentamista ikävä, ihana joukkue meillä ja ihana taas olla valmentaja!

14 kommenttia:

  1. Oi miten makee asukokonaisuus! Sopii sulle täydellisen hyvin<3

    VastaaPoista
  2. Tää asu on kyllä todella ihana! <3 Ja kuten sanoit, just sun tyylinen :) Tuo hattu on siis niin suloinen!

    VastaaPoista
  3. Aivan ihastuttava look! Sain inspiraatiota vaaleisiin revittyihin farkkuihini:') ♥ En oo hetkeen saanut oikein yhdisteltyä niitä mihinkään kun tuntuu etten osaa eikä mikään mätsää! En malta odottaa reissukuvia ja ihana juttu että harrastuksesi lisäksi oot päässyt myös valmentamaan nuorempia siihen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kiva kuulla!<3 Joo reissu kuvia tulossa;)

      Poista
  4. Heei miten ihana asu, niin simppeli ja kaunis sinä<3 Kiva että oot päässy taas takas cheerleadingin pariin :]

    VastaaPoista
  5. Onpas kiva asu! Nahkatakki ja kauluspaita sopii kauniisti yhteen :) ♥

    VastaaPoista
  6. Todella kiva syysasu! Yksinkertainen mutta tyylikäs :)

    Sara V

    VastaaPoista
  7. Mäkin haluan alkaa jo käyttämään syysvaatteita!! :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hah, joo syyspukeutuminen on kyllä parasta:)), varmaan harvoja huonoja puolia kun asuu siellä lämmössä, joutuu oottaa vähä pidempään syysvaatteiden kaa!

      Poista