tiistai 1. elokuuta 2017

LEMPPARI RANNAT -FLORIDASSA


Helou!
Tää Suomen kesä, on ollut niin kylmä, että pakko fiilistellä tähän väliin vähän floridan rantoja. Käytiin vähän ympäri rannikkoa eri rannoilla ja ajattelin tähän listata omat lempparit, jos siis suuntaat Floridaan ja sulla on vielä autokäytössä ja ajelette näiden rantojen ohi, kannattaa kyllä pistäytyä!


Lake worth beach
Tää oli meidän lähiranta, mutta silti ehkä jopa mun lemppari ranta. Hiekkarantaa silmän kantamattomiin, ei liikaa turisteja tai ihmisiä muutenkaan. Rannalla oli myös vartijat, joten mäkin monesti jätin laukun vaan pyyhkeen viereen, sillä rannalla ei liikkunut ollenkaan sellaista porukkaa, joka olisi varastanut, vaan kaikki ihmiset oli itsekin rannalla!
Ranta oli super siisti ja rannalta löytyi myös parikin hyvää ravintolaa sekä ihana jätskipaikka. Eikä hinnat olleet mitenkään yli hintaiset. 

Delray beach
Tännekkin päädyttiin ihan vahingossa, ja ranta oli kyllä upea! Hiekkarantaa taas silmänkantamattomiin ja parkkipaikkakin löytyi ihan rannan läheltä. Muutenkin Delray paikkana oli todella sympis ja siellä olisi kyllä pitänyt käydä pyörimässä enemmänkin, ensikerralla sitten!

Jupiter beach
Taas kerran ranta minne päädyttiin ihan vahingossa, mutta mikä oli todella kiva ranta. Auto oli, helppo saada ilmaiseen isoon parkkiin aivan rannan viereen. Tuolta rannalta on itseasiassa nämä kuvatkin. Tuolla oli niin ison aallot, että olisi voinut surfata, meillä itseasiassa oli surffilautakin mukana, mutta koska oon vähä heikko uimataitoinen niin ajattelin että käy vaan huonosti, jos yritän itse surfata tuolla yksin ekaa kertaa :'D Jäipähän senkin opettelu seuraavaan kertaan.


Muuten täällä mennään, edelleen haikein mielin eteenpäin. Syksyn kouluhommatkin alkaa pikkuhiljaa stressamaan, mutta onneksi on vielä kuukausi aikaa ennen kuin ne todella alkaa. Tänä viikonloppuna juhlitaan pikkuveljen konfirmaatiota ja ensi viikonloppuna onkin sitten ystävän häät, mitä on jo innolla odotettu. Sen jälkeen ois tarkoitus lähtee pikkureissulle, mutta siitä sitten enemmän myöhemmin.

Mukavaa viikonjatkoa<3

Onko joku joka on reissannu Floridassa käynyt näillä rannoilla vai onko vaan Miami Beach tuttu? 

7 kommenttia:

  1. Mulle mikään noista rannoista ei oo tuttu, ainakaan niin että olisin käynyt siellä :) Mut ehottomasti vielä joskus tuun käymään<3 Aivan ihania kuvia susta :-*

    VastaaPoista
  2. Floridan rannat! <3 Ollaan porukoiden kasn käyty South beachillä, Miami beachillä ja sit jollain kolmannella, jonka nimee en enää muista.. Mut viime syksynä käytiin Fort Lauderdalessa ja South beachillä.. ikävä sitä meren kohinaa ja lämmintä hiekkaa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. jep, sitä ei voita mikään sitä tunnetta kun kävelee ekan kerran taas lomalla meren rantaan..<3

      Poista
  3. Yää mäkin niin haluan Floridan rannoille, ne vaan on niin henkeäsalpaavan kauniita:D Upeita kuvia, haluan reissuuuun kun suomen kesä on niin sateinen ja äh tänään loppu lomakin:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. jep, tää suomen kesä on ollut ihan vitsi... FLorida oli niin upee, pakko aina kattoo kuvia ja suunnitella uutta reissua vaan ;)

      Poista
  4. Aijai mikä matkakuume iski! Floridassa en ole koskaan käynyt, mutta pakko on kyllä lähteä jonnekin päin sinne vielä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, ehdottomasti kannattaa mennä, florida niin kiva paikka!<3

      Poista