torstai 17. maaliskuuta 2016

TAMPEREELLA


Helou!
Huh miten kiireinen viikko on ollut tähän menessä ja sama kiire senkun jatkuu viikonloppuun saakka!
Mutta kaiken tän kiireen keskellä palataan hetkeksi vielä tampereelle ennen kuin päästään Tukholma postauksiin! Olin tosiaan yhden yön ystäväni luona Tampereella. Tampere on kyllä ihan sairaan kiva kaupunki, harmittaa kun siellä tulee käytyä niin harvoin, kun ei oikein ole mahdollisuuksia käydä.

Mutta mitäs me tehtiin siellä? No niin kuin kuvista voi päätellä niin syötiin, syötiin ja vielä kerran syötiin. Miksi tehdä muutakaan kun voi syödä hyvin :'D Käytiin testaamassa Tampereen Friends and  brgrs, missä oli oikein hyvät burgerit! Käytiin myös fazerilla kakkukahveille sekä seuraana pv aamiaisella siellä, mistä yllä näkyy kuvia! Tuo aamupala oli oikein maittava, pakko päästä joskus testaamaan myös paikan brunssi! No tehtiin me muutakin, käytiin mm. leffassa katsomassa paljon kehuja saanut deadpool, ja juu olihan se hyvä ja hauska, mutta välillä se huumori meni kyllä mun osalta vähän yli :'D Tehtiin myös kirppari kierros, mutta tällä kertaa en löytänyt mitään mutta ystäväni löysi ihan hirmu kiva nahkalaukun! Seuraavana päivänä suuntasinkin taas bussiin ja kohti Lahtea. Kauaa ei reissu Tampereella ei kestänyt, mutta silti oli mukavaa päästä pitkästä aikaa käymään siellä! Kiva kun kerrankin oli kunnolla aikaa hengailla kaverin kanssa kun nykyään tulee nähtyä harvoin kun asutaan eripaikkakunnilla, ei auta kun järjestellä menoja niin että pääsis useammin käymään Tampereella!

Mutta mun ajatus ei luista nyt jotenkin yhtään joten en edes yritä kirjoittaa enempää, palataan viikonloppuna tukholma postauksen kanssa,
TSAO!

8 kommenttia:

  1. Voii, kuulostaapa hyvin vietetyltä Tampereenreissulta! Fazer cafen aamupala tosissaan on aivan huikee!:D<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olikyllä kivaa, kiva jos se välittyipostauksesta!:) Joo se oli kyllä hyvä!!:)

      Poista
  2. Hahaha, kävitte kun kävittekin katsomassa Deadpoolin! :D Itsekin pääsen tutustumaan kyseiseen kaupunkiin kesällä festareiden merkeissä, muuten oon tainnut koukkasta siellä vaan Särkkiksellä :) Fasun brunssi kiinnostaa kovasti muakin, mutta en taas tiedä onko hinnaltaan mulle kovin fiksu paikka kun en varmaan saa edes syödyksi siellä haha :D Olitte molemmat niin nättinä :) Ja ai että noista sushikuvia, pakko varmaan itsekin käydä mutustelemassa muutama lomalla kun ei ole saanut niitäkään niin pitkään aikaan :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, nyt mä sen viimein näin!!:'D Joo minäkään en ole kaupungissa ennen pahemmin pyörinyt, nyt oon kyllä tykästynyt kovasti! Niin totta, entiedä onko brunssilla sittenenemmän vegaani vaihtoehtoja, sillä onhan sitten kallis jos ei löydy kuin muutama ruoka mitä syö.. Kiitos paljon<3 Joo sushit on kyllä niin hyviä, pitäisi itsekkin uskaltaa kokeilla muita makuvaihtoehtoja!:)

      Poista
  3. Oi mitä kuvia ja vitsit kuulostaa kivalta <3

    VastaaPoista
  4. Mäkin oon käynyt joskus Fazerin kahvilassa aamupalalla ja haluaisin päästä brunssia testaamaan, sitä nimittäin on paljon kehuttu! :) Tykkään muuten tosi paljon tuosta sun yllä olevasta asusta! Mistä tuo ruskea laukku on? :)

    http://riikkamaria.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi, siinä missä on ruskea laukku on itseassia mun kaveri ja tuon laukun hän osti juuri kirppikseltä ja itse muista ainakaan että siinä olisi lukenut mistä se oli, todella hyväöytö kyllä kun oikea nahkálaukku!:) Jep se brunssi ois päästävä testaamaan!:)

      Poista