maanantai 11. tammikuuta 2016

PÖRRÖTAKKI JA NAHKAHOUSUT


Moikka!
Mites teijän viikko alkanut?
Mulla oli tänään vielä vapaapäivä ja huomenna sitten palataan koulunpenkille, joululoman jälkeen. Vähä kyllä taas jännittää koko kevät ja kouluhommat, mutta eiköhän sitä taas hengissä selvitä! 
Tänään S:kin oli vielä täällä sillä käytiin tänään kirjoittamassa vuokrasoppari!! Siitä vähän vihjasinkin jo aiemmin, mutta en viittinyt sen enempää vielä juhlistaa ennenkuin oli nimet paperissa. Helmikuun alussa tosiaan sanon hyvästi tälle mun pikku yksiölle, joka oli myös eka mun oma pikkukoti ja muutetaan vähän isompaan kaksioon. Oon kyllä niin innoissani ja en millään maltas odottaa, onneksi kolmeviikkoa menee nopeasti ja sitten sitä onkin muutto edessä. Huhu vähän jo valmiiksi pelottaa muutto, sillä mulla on niin paljon kaikkea roinaa, että muutto ei ole hirveen mielekästä puuhaa. Varsinkin kun puolet esineistä on lasia, mitkä pitää pakata extra varovasti... Mutta eiköhän siitä selvitä!


Tässä näkyykin sitten se asu, mikä jo vähän vilahti viime postauksessa. Pörrötakki tosiaan löytyi alennusmyynneistä ja en ois kyllä voinut olla tyytyväisempi löytöön. Olin katsellut tuota takkia jo täysihintaisena, mutta en silloin viitsinyt ostaa, hyvä vaan sillä nyt se lähti mukaan ihan pilkkahinnalla. Halusin heti yhdistää pörrötakin tekonahkahousuihin, koska musta tuo yhdistelmä vaan toimii. Takki on myös yllättävän lämmin siihen nähde miten ohut se on, mutta onneksi tuonne alle mahtuu hyvin neule, joten takilla pärjää hyvin myös pakkasilla, tosin ei ihan noilla -27 astetta, mutta kun mittäri on siinä -10 molemmin puolin pärjää takilla hyvin kun alla on vain lämmin neule. Kengät taas on löytö mummini kaapista. Täysin käyttämättömät nahkakengät, pääsi mulle jokapäiväiseen käyttöön, kun mummi ei ollutkaan kenkiin tyytyväinen. Punainen huivi ja huulipuna, tuo kivasti väriä muuten värittömään asuun.

Nyt muokkailen vielä toiset asukuvat, mitkä otettiin tänä viikonloppuna ja sitten suuntaakin nukkumaan sillä huomenna on taas aikainen herätys ja ajo matka kouluun edessä. 
Oikein mukavaa viikonalkua teille kaikille!

18 kommenttia:

  1. Iiiiiik, mä näinkin sun hehkutuksen jo instassa! Hurjasti onnea uuteen kotiin! <3 :) Sun kommenttiboksi räjähtää varmaan samasta vinkistä, mutta kertaus on opintojen äiti: ala pakkaamaan mieluummin liian ajoissa kuin liian myöhään! :D Kokemusta meinaan on... Toivottavasti kodista tulee teidän näköinen ja viihtyisä! Ja jes, on kiva löytää himoitsemansa vaatteet alelaarista ja vieläpä ryöstöhintaan! Toi takki on kyllä niin nätti sun päällä. Kerrassaan upea leidi! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitospaljon<3 Joo pitää nyt yrittää vaikak jokapäivä vähän pakkailla, muuten tulee kauhee kaos sitten päivää ennen muuttoa:'D Niinpä ihan huippua kun löytää alenuksesta näin tuotteita tätäkin takkia monesti sovittelin niin sitten oli super alessa!:))

      Poista
  2. Oi ihanaa kun pääsette muuttaan yhteiseen kotiin<3 :') Mun mielestä mätsää kans tosi kivasti noi nahkapökät ja pörrötakki :)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, en maltais oottaa, mut onneks viikot menee niin nopeeta niin kohta jo onkin muutto sinne!!=)) Kiitos<3

      Poista
  3. Ihanaa että pääsette muuttamaan saman katon alle, onneksi olkoon ♥ Voi vitsi nuo nahkispääntsit on mahtavat, mäkin oon funtsinut sellaisien ostoa muttei ainakaan vielä oo tullut kotiutettua sellaisia:')

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos<3 Juu nuo on kyllä kiva lisäö aina asuun, itekki mietin pitkään kunnes löysin oikeenlaiset nahkahousut, edelleenkin haluaisin vielä sellaiset korkeavyötäröiset että voi erilaisten paitojen kanssa pitää!

      Poista
  4. Voi että tuo takki on kyllä ihan perfect <3 tahtoo! :D ja tosi ihana asu muutenkin :)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon, takki on mustakin ihan täydellinen!<3

      Poista
  5. Paljon onnea uuteen kotiin<3 Muuttaminen on toisaalta niin kamalaa puuhaa( pakkaaminen), mutta samalla se on aivan ihanaa kun saa järkätä kaiken uudestaan ja samalla tulee heitettyä paljon turhaa tavaraa roskiin sekä kirpparille. Ehkä jotenkin puhdistava kokemus? :) Ps. Asu toimii täysin ja noi sun housut on aivan ihanat..sekä takki, kumpikin! :D<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos<3 Juu kyllä mä oon jo myynyt paljon mun tavaraa ja päässy sellaiseen, nyt vanhat pois tieltä niin todella puhdistaa, kun saa turhat rojut nurkista pois!:)

      Poista
  6. Upee asu. Niin lämpimän näköinen <3

    VastaaPoista
  7. Toi takki on söpöin ♡ :)

    ♡ Sini | myblog-bysini.blogspot.fi

    VastaaPoista
  8. Oij niin ihana tämä asu, tuo pörrötakki ja nahkahousut sopii niin hyvin yhteen ♥ ja onnea uuteen kotiin! :)

    VastaaPoista